Restauratie Haarlemmerpoort: hoogste punt bereikt

Stadsherstel

WELKE KLEUREN KRIJGT DE HAARLEMMERPOORT?
Vorig jaar werden wij trotse eigenaar van de poort, begonnen de restauratie en nu, een jaar later, is het hoogste punt inclusief pannenbier en kapfooi met de bouwvakkers en de grote donateurs gevierd. Nu de steiger deze week al voor een deel wordt verwijderd, kunt u snel de kleuren van de poort bewonderen. Wij gunnen u alvast een blik op de zoektocht naar de kleuren..

IN MEMORIAM: JAN HENGEVELD, BOEGBEELD VAN STADSHERSTEL
Met grote droefheid delen wij u hierbij mee dat Jan Hengeveld, directeur van Stadsherstel van 1966 tot 1991, afgelopen vrijdag is overleden. Gedurende die periode, maar zeker ook daarna heeft hij zich met veel liefde en gedrevenheid ingezet voor het behoud van monumenten in en om Amsterdam. Zijn periode is zeer bepalend geweest voor de groei en financiële stabiliteit van onze organisatie. Lees verder.

HOE GAAT HET MET DE CROWDFUNDING DE HOLLANDSCHE MANEGE?
Sinds een aantal weken zijn de Vrienden van Stadsherstel gestart met een crowdfundactie voor De Hollandsche Manege, de oudste stadsmanege van Europa. We informeren u graag over de stand van zaken. Hoeveel is al gedoneerd en wat motiveert de mensen om een bijdrage te storten? Lees snel verder en bekijk de foto's.

Meer nieuws: www.stadsherstel.nl