Ongelooflijk: een vrouw met ruim 100 hulpbehoevende dieren in een klein huisje...

In Servië heeft de geweldige dierenvriend Sasha een asiel waar maar liefst 800 honden opgevangen zijn.

Dat zijn er méér dan in alle 56 asielen (maal 10 honden) in Nederland bij elkaar!

Met dat enorme aantal honden, vrijwel in zijn eentje, lukt het hem niet om ook nog voor meer dan 100 gehandicapte, maar ook heel angstige en jonge pups te kunnen zorgen. Gelukkig doet vrijwilligster Milena dat nu voor hem!

Zij woont in een heel klein huisje (20 m2) op het asiel-terrein. Zonder stromend water, zonder electra en zonder gas. Zij moet bijv. voor het toilet naar buiten, daar is een gat in de grond... (zie bijgaande foto)

Er is een generator op benzine, maar die wordt zo min mogelijk gebruikt vanwege de hoge brandstof-kosten. Als Milena elektriciteit wil moet eerst de generator opgestart worden. Het grootste deel van de tijd is er geen verwarming en geen water, dat buiten opgeslagen wordt in tonnen. En dus in de winter al snel bevriest.

Haar gezondheid is ook niet optimaal, want ze heeft MS. En toch verzorgt zij met veel liefde al die diertjes! Wij hebben ontzettend veel bewondering voor haar.

Jij ook? Ondersteun haar zorg voor al die dieren dan alsjeblieft met een donatie. Klik daarvoor hieronder op een van de buttons. Of wil je er eerst meer over lezen? Klik hier voor het hele verhaal.