Nieuws

Van 10 tot 20 november brengen Amsterdam Sinfonietta en Orkater de voorstelling Kreutzer vs. Kreutzer op de planken.

Liliane Fonds en MIVA verwelkomden onlangs Annika Galle en Emine Kaya als lid van de Raad van Toezicht. Zij volgen Yvonne Cox-Vleeshouwers en Jack van Ham op, die terugtraden na het volmaken van de maximale zittingstermijn.

De hele opvang van Cristina moet worden afgebroken...

Moet je je toch voorstellen, dat je je halve leven al hebt gegeven aan het opvangen van honderden lieve dieren in grote nood op straat.

Deze herfstvakantie (12 t/m 27 oktober) kunnen kinderen hun astronautendiploma halen bij Space Expo. Ook worden er dagelijks drie interessante presentaties gegeven over de manen in ons zonnestelsel. Deze presentaties zijn prima toegankelijk voor (geïnteresseerde) kinderen vanaf ongeveer 8 jaar.

STADSHERSTEL WORDT EIGENAAR CROMHOUTHUIZEN

Waarom moeten we zuinig zijn met scheepswrakken en de kostbare lading die soms al eeuwen op de bodem van de zee ligt? En hoe blijven deze gezonken schatten het best bewaard?

Met een goed gevoel uw vermogen nalaten

Nadenken over wat er gebeurt met uw vermogen na uw overlijden. Dat doet u niet iedere dag. Toch is het belangrijk om hier tijdig bij stil te staan.

Vandaag presenteert De Nieuwe Kerk Amsterdam De Grote Suriname-tentoonstelling. Een meerstemmige (auto)biografie van een van de meest diverse landen van Zuid-Amerika. Suriname en Nederland hebben een gedeeld verleden, maar de veelbewogen geschiedenis van het land staat nauwelijks in de Nederlandse schoolboeken.

Waarom moeten we zuinig zijn met scheepswrakken en de kostbare lading die soms al eeuwen op de bodem van de zee ligt? En hoe blijven deze gezonken schatten het best bewaard?

Frans Hals museum

Haarlem, oktober 2019 - Voor Isaac Massa en de Regenten en Regentessen van het Oudemannenhuis zit er een flinke logeerpartij aan te komen.