Nieuws

Vereniging Rembrandt

De BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, verlengt haar steun aan de Vereniging Rembrandt met vijf jaar.

Help de 800 honden van Sasha de strenge winter door te komen! Hij is een van onze helden! Sasha Pesic woont in het dieronvriendelijke land Servië en heeft maar liefst 800 honden gered van een wisse dood.

Gids Mecenas editie 2018 is verschenen! Alle abonnees van Quote en Elsevier Weekblad ontvangen de gids als bijlage bij hun magazine. In de gids weer tientallen organisaties op velerlei terreinen die een beroep doen op mensen voor een grote gift.

Een mecenas geeft niet ‘even’ aan een goed doel. Een mecenas geeft bewust, en krijgt daar veel voor terug: betrokkenheid, waardering, persoonlijk contact en extra privileges bijvoorbeeld.

Van 8 december 2018 t/m 24 maart 2019 is in het Fries Museum de tentoonstelling Lennart Lahuis: Constant Escapement te zien.

Van 8 december 2018 t/m 24 maart 2019 presenteert Ke

LEZING: JACOB DE WIT EN GEVEN AAN STADSHERSTEL

Kerstmis is toch een te mooi feest om dan alleen vluchtige mails te gaan versturen?
Wij hebben sfeervolle kaarten met prachtige foto's van honden en/of katten om je familie en vrienden jouw kerstwensen diervriendelijk over te brengen!

Vrouwen kunnen cruciale rol spelen in het voorkomen en oplossen van conflicten

Vrijwilligers van het AARRC-team van de Nederlander Michel van der Kleij, halen zelfs midden in de nacht een zwerfdier op, dat verzorging nodig heeft. Zo helpen zij dagelijks vele dieren..