Deze 2 vrouwen zorgen voor 800 honden!

Stichting Dierennood

In Valcea/ Roemenië zorgt niemand voor de zwerfhonden, zelfs niet in het asiel.
In het gemeenteasiel Fetini in Valcea, Roemenië, wachten 500 honden op de hulp van 2 vrouwen: Nicoleta Stefanescu en Florentina Cioaca. We zullen ze kortweg Nico en Flo noemen.
Maar niet alleen deze 500 honden, maar ook de 250 in hun eigen privéasiel, de dieren in hun eigen huis en diverse opvangplaatsen, waaronder alleen al 30 in de tuin van Flo’s vader, allemaal zijn ze van Flo en Nico afhankelijk. Bovendien wachten ook in de wijde omgeving op straat nog vele honden met smart op hun regelmatige komst. En nooit tevergeefs!

Zelden zagen we twee vrouwen met zoveel bevlogenheid en tomeloze inzet zorgen voor alle zwerfdieren in hun omgeving en daarbuiten. Alle dagen van het jaar en vaak ook 's nachts.
Drie dagen in de week gaan ze naar het grote asiel Fetini waar ze de honden voeren en zo nodig van medicijnen voorzien. Ze verzorgen de moeders en de pups, moeten regelmatig op eigen kosten naar de dierenarts en nemen de ergste stakkertjes mee naar hun privéasiel.
Want als de gemeente-ambtenaren het niet doen, vinden zij dat de dieren daar niet de dupe van mogen worden.
Daar zijn wij het helemaal mee eens! Doneer alsjeblieft voor onze 112e Hulpactie-van-de-Maand. Klik daarvoor dan hieronder:

https://dierennood.nl/hulpactie-112/